03 Ağustos 2021

Gösterim: 199

Kafeterya ve Yemekhane

•Kağıt: kağıt-karton ambalajları, kağıt, peçete gibi kağıt malzemeler
•Plastik: kaşık, çatal, bıçak, su şişesi, yiyecek içecek kapları,(meşrubat şişesi yoğurt/ayran kabı).gıda kasası gibi plastik malzemeler
•Cam: meşrubat şişesi, bardak, sürahi, kavanoz gibi cam malzemeler.
•Metal: meşrubat kutusu, gıda tenekesi, alüminyum gıda kabı gibi metal malzemeler.
•Dönüşemeyen: tahta parçası, ıslak mendil, kürdan, sakız ,süprüntüler
•Yemek artıkları: Hem personelden hem de yemek hazırlama bölümünde arta kalan yemek atıkları.
•Ekmek artıkları: hem personelden hem de yemek hazırlama bölümünde arta kalan ekmek, pide vb. atıklar.
•Organik atıklar: Sebze-meyve atıkları çay-kahve posaları, yumurta kabukları, kuru yemiş kabukları vb.